Warme mand gezocht

Warme mand gezocht!

 

Op dit moment zijn wij opzoek voor een aantal van onze honden naar een warme mand.

 

Het gaat om de volgende honden;

 

Ume een rood teefje geboren in Japan, Ume is de moeder van een aantal van onze teefjes. Ze heeft het echte shiba karakter. Indien ze je niet kent is ze erg gereserveerd, maar indien ze je beter hebt leren kennen is ze je beste maatje. Ume kan bij reuen geplaatst worden, katten zijn ook geen probleem. Kinderen die gewend zijn met honden om te gaan, ook geen probleem.

 

Seimaru is een rode reu geboren in Spanje in de beroemde kennel van Silvia Exposito. Seimaru heeft bij ons en een aantal andere fokkers voor mooie nakomelingen gezorgd, en mag nu gaan genieten van zijn pensioen. Seimaru is een echt baasje, en kan daarom ook alleen geplaatst worden bij teefjes. Katten geen probleem en kinderen ook geen probleem.

 

Denkt u 1 van onze honden zijn of haar warme mand te kunnen bieden neem dan contact met ons op!

AKITA TE KOOP

 

Na zeer lang denken hebben wij besloten om onze akita Dai te verkopen. Wij hebben destijds twee reuen aangehouden uit ons Japanse Akita nestje waarbij Seika gedekt was overgekomen uit Japan.

Met Dai zijn een aantal shows gelopen in Engeland, en afgelopen mei is hij Clubwinnaar geworden en BOB op de Clubmatch van de Nippon Inu.

Dai mag als huishond verkocht worden, en eventueel als dekreu. Mocht u interesse hebben in Dai bent u altijd van harte welkom om het hem kennis te maken.